Съвети и трикове за повече обем

Независимо дали имате естествено тънка и фина коса, или това се дължи на влажното време през есента, с няколко прости стъпки и подходящите продукти, можете да извлечете максимума от косата си!

Шампоан и балсам - по-малкото е повече!

На първо място, не забравяйте да използвате правилните продукти за вашия тип коса или скалп. Специални шампоани за обем, като нашия Био шампоан Extra Volumen с чили и червен портокал, осигуряват по-обемна коса чрез използването на ефективни съставки. За повече обем, ние добавяме например бяла глина към нашия шампоан. Лютият лют червен пипер също има витализиращ ефект върху скалпа и му помага да абсорбира хранителни вещества. Това укрепва косата и скалпа в дългосрочен план и насърчава растежа на косата.

Когато използвате балсам за фина коса, трябва да ползвате само малко количество от него и да го разпределите само по дължините на косата! Тази част от нея има нужда от интензивна терапия, все пак...

Ползвайте само няколко ефективни продукта и не използвайте твърде много продукти наведнъж или подред, защото и това кара косата да изглежда без обем.

Нашите съвети за повече обем:

  1. Изсушаване със сешоар: По-добре е да изсушите косата си при ниска температура, отколкото гореща, по този начин тя задържа по-добре обема.
  2. Сушене на въздуха: наполовина изсушаване със сешоар - наполовина изсушаване на въздуха или дори оставяне да изсъхне напълно на въздуха, това не само дава по-голям обем, но и е по-здравословно за косата и скалпа!
  3. Винаги пръскайте балсами Leave-In и лакове за коса първо в ръцете си, след което ги разпределете в косата, вместо да ги пръскате директно в косата
  4. След като измиете и подсушите косата си, разклатете я с главата надолу и не я разресвайте отново!
  5. Ако още не искате да миете косата си, сухият шампоан също може да помогне за освежаване на корените - за предпочитане под формата на прах
  6. Когато влажността на въздуха е висока, обема на косата бързо пада, а шапките и велосипедните каски за съжаление не са от полза тук - практичен спрей за в движение бързо ще освежи прическата ви!

Нашият Dream Team за максимален обем

Ние обичаме нашия Био шампоан за растеж на косата с чесън и кофеин - той събужда и най-уморените корени! Сложният комплекс от активни съставки укрепва корените на косата и укрепва косъма. Придайте на прическата си повече обем!

Черешката на тортата е нашият популярен Лак за коса Био морска сол. Разработихме го, защото ни липсва морето и усещането за солена вода в косата ни. Практичният спрей с истинска морска сол придава на косата ви текстура и я прави по-лесна за оформяне.

Напръскайте малко с главата надолу по дължините или в ръцете си и разпределете равномерно. Оставете косата да изсъхне на въздуха след това за по-добър ефект. Вземете с вас лака за коса с морска сол за бързо освежаване в движение!

Следвайте нашите съвети, използвайте нашите продукти и се насладете на максимален обем и гъста коса!

Препоръчваме