Stay fresh ...and natural!

Органичен дезодорант без компромиси!

През последните няколко години вече има доста повишаване на осведомеността и поне повечето от нас вероятно са чували за факта, че най-доброто нещо, което трябва да направите, е да купувате дезодоранти „без алуминиеви соли“. Но какво всъщност означава това или е просто нов маркетингов термин?

Много предлагани в търговската мрежа дезодоранти съдържат голямо разнообразие от вещества, които ние лично не бихме искали да размазваме или пръскаме под мишниците си. Сега не е необходимо да разглеждаме подробно техния ефект върху здравето ни, защото за нас е достатъчно, ако дадено вещество се счита за „съмнително“ и съществува само възможен риск за вас и вашето тяло. Ние не използваме такива съставки по убеждение.

Ето защо нашите дезодоранти не съдържат:

  • алкохол
  • алуминий
  • парабени
  • или други синтетични консерванти

Познавате усещането от някои дезодоранти, когато ги използвате върху свежо обръсната кожа? Да, точно - оох! Това чувство е достатъчно, за да разберем, че нещо не е наред. Ето защо нашите продукти съдържат само естествени и ефективни съставки, които са полезни за нашето тяло!

Работата е там, че изпотяването е здравословно! Това е напълно нормална реакция, освен всичко друго, и за охлаждане на тялото. Дезодорантът против изпотяване буквално запушва порите, така че потта вече не се появява - това помага срещу неприятни петна, но не е здравословно.

Нашите дезодоранти не ви предпазват от изпотяване, а по-скоро неутрализират неприятните миризми и не им позволяват да се развиват. Ако ефектът отшуми, просто напръскайте отново и сте готови. Ние залагаме на комбинация от био ферменти и етерични масла - а те също и подхранват вашата кожа!

Препоръчваме