Свежо - по-свежо: новото поколение мусове за тяло Body Mousse е тук!

Особено през лятото след слънчеви бани или къпане в басейна или в морето, кожата често изсъхва много бързо. Всеки, който обича устойчивия тен, знае, че допълнителната хидратация е от ключово значение тук. Време е за лосиони за тяло!

И това лято ние ви предлагаме новото ни поколение мусове за тяло. Те предлагат всичко, за което кожата ни тайно копнее:

  • здравословни, питателни съставки от градината като стягащ артишок или екстракт от зеле, подсилващо семе от моркови или авокадо
  • ферментирали съставки за трайност и допълнителни грижи
  • ценни органични масла плюс масло от шеа
  • протеини за изглаждане на кожата
  • хидратиращи хидролати и
  • сега ново с подобрен аромат с чисто органични, етерични масла

С първото поколение на нашия Body Mousse ние поставихме акцент върху разработването на рецептите, така че кожата наистина да се поглези. Нашата цел е да премхнем всичко, от което кожата и околната ни среда не се нуждаят - т.е. всички синтетични добавки като консерванти, парфюм и т.н. - и ние го направихме. Ние сме много горди с това! Грижовният ефект беше наш основен приоритет и имаше голям успех. Освен това мусът за тяло се абсорбира много бързо и внася забележима влага в кожата, без да оставя лепкави остатъци. Yeah!

Ние обаче получихме отзиви от клиентите за аромата. За носове, които не са толкова свикнали с напълно естествената миризма, понякога беше твърде "естествено". Тази обратна връзка е много ценна за нас, защото искаме да продължим да се развиваме и усъвършенстваме. Ето защо ние преработихме аромата за второто поколение, а също подобрихме и консистенцията. Сега е по-кремообразен от преди. И можем с гордост да ви представим новия мус за тяло с подобрена, свежа, приятна миризма.

Всеки, за когото подхранващият ефект е по-важен от миризмата, също може да се възползва от промоционалната цена на първото поколение Body Mousse , и то вече на половин цена! Но само до изчерпване на количествата ;)

Нашата мисия е да направим козметичните продукти за ежедневна употреба възможно най-здравословни, устойчиви и красиви и да премахнем токсините от банята. Моля, помогнете ни в каузата! Очакваме вашите отзиви за продуктите, или какво бихте искали да видите по-нататък в нашата гама.

Препоръчваме